Over ons

  • Het bedrijf
  • Het team

CTA Consulting


Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1986, staat “duurzaam innoveren” centraal bij het ontwikkelen van software voor de automotive branche.  Dit resulteert in continuïteit en beschikbaarheid in ondersteuning van uw primaire bedrijfsprocessen.

Op basis van onze jarenlange ervaring, kennis en professionele inzicht  denken wij graag met u mee om uw bedrijfsvoering efficiënt te automatiseren.

Dit software pakket kan worden ingezet ten behoeve van de Verkoop, Schade, Reparatie- en Onderhouds processen alsmede daartoe gelieerde processen zoals voorraden, schade- en ruitherstel, tevens is er een volledige geïntegreerde financiële administratie beschikbaar .

Op basis van onze jarenlange ervaring, kennis en professionele inzicht is i/Motion software doorontwikkeld voor de dealer omgeving en de universele garagebedrijven, hierbij ondersteunen wij ook uw volledige ketenstructuur met de daarbij horende verwerking van centrale opdrachten en hun facturatie.

Wij streven er met ons team naar dat u als gebruiker van onze software de implementatie kosten kunt terug verdienen met de tijdsbesparing die het gebruik van de software oplevert.

Onze helpdesk, de training en de installaties van meer dan 1500 relaties wordt centraal aangestuurd en uitgevoerd. Daardoor realiseren wij minimale wachttijden in de aanvraag om ondersteuning, met een voortdurende monitoring en uitgekiende 1e , 2e- en 3e lijns helpdesk.

CTA Consulting biedt u een team aan dat volledig met en voor u denkt….

 

U kunt onze helpdesk op werkdagen  bereiken van 8.00 tot 18.00 uur.

0900 – 466 8 466

Ons team 


Wim Hassink

Wim Hassink

Directeur

Mobiel +31(0)6 5161 92 85
wim.hassink@cta-consulting.nl

Dunja Komduur

Dunja Komduur

Mobiel +31(0)6 2044 34 10
dunja.komduur@cta-consulting.nl

Rens Hassink

Rens Hassink

Programmeur

Programmeur

Jorrit Hassink

Jorrit Hassink

Mobiel +31(0)6 2044 29 04
jorrit.hassink@cta-consulting.nl

Duncan Hoeve

Duncan Hoeve

Mobiel +31(0)6 2044 29 31
duncan.hoeve@cta-consulting.nl

ICT Beheerder

ICT Beheerder

Programmeur

Programmeur

CTA Consulting, uw partner in de automatisering

Vooruitgang begint met een goed idee .........


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!