Software

i/Motion Software

 


i/Motion Software is een uniek pakket voor de automotive branche en wordt ingezet ten behoeve van de Verkoop, Schade, Reparatie- en Onderhouds processen, tevens is er een volledige geïntegreerde financiële administratie beschikbaar.

Samenwerken via holding- en franchisestructuren wordt volledig ondersteund, denk daarbij aan de verwerking van centrale opdrachten en hun facturatie.

Dit backoffice systeem ondersteund alle Verkoop, Schade, Reparatie- en Onderhouds processen in de automotive branche. Er zijn diverse externe partijen en applicaties geïntegreerd in i/Motion Software, daardoor wordt de gebruiker in staat gesteld om een eigen keuze te maken op het gebied van schade calculatie, onderdelen bestellen en apk afmelden. De schade calculatie Audatex biedt tevens een 3D versie aan.

CTA Consulting heeft  zich sinds 1986 gespecialiseerd in de ontwikkeling van 1 uniek backoffice systeem voor de gehele automotive branche, i/Motion Software.

i/Motion Software draait  centraal op internet en maakt dure investeringen voor de gebruiker overbodig,  een werkstation met een internetverbinding volstaat !

Alle gebruikers kunnen hierdoor realtime informatie,  onafhankelijk van tijd en plaats, individueel of met collega’s, single-use of multi-use met i/Motion Software werken.Hierdoor is het ook mogelijk om met meerdere vestigingen de (financiële) administratie te delen.

De i/Motion Software ondersteunt alle vormen van communicatie. Zo kunnen gebruikers berichten, offertes, calculaties en facturen aan klanten, opdrachtgevers en leveranciers versturen.

i/Motion Software Garage

De basis software voor uw garage bedrijf.

De software module “werkplaats” is standaard zeer ruim opgezet. Het bevat vele gratis extra’s, zoals uitgebreide voertuig informatie , en standaard een ‘rest BPM’ berekening. Optioneel is oa een koppeling met de kentekencard reader en andere door u gewenste externe koppelingen.

Meer ....
i/Motion Software Schade

De basis software voor uw schadeherstel bedrijf.

De software module “schade herstel” is perfectie in kennis van schade-afhandeling en -calculatie. De module is standaard zeer ruim opgezet en bevat vele (gratis)  extra’s zoals diverse calculatie mogelijkheden waaronder ook een 3D versie.

Meer ....

CTA-Consulting zet u op voorsprong

Duurzaam innoveren....


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!