SilverDAT Schade calculatie

SilverDAT Schade calculatie

SilverDAT calculate is nu volledig geïntegreerd in het backoffice systeem;  i/Motion Software van CTA Consulting.

SilverDAT calculate is een welkome aanvulling voor bedrijven die een gestandaardiseerde calculatie willen aanbieden. SilverDAT calculate is een interessant, laagdrempelig en kwalitatief hoogwaardig alternatief voor de reeds bestaande calculatiemodellen.

Alle gegevens van SilverDAT calculate kunnen direct  verwerkt worden in i/Motion Software tot werkorder, onderdeel bestellijst en een factuur. Vervolgens kan de factuur ook binnen i/Motion Software automatisch geboekt worden in het geïntegreerde boekhoudpakket. Uiteraard is het ook mogelijk om deze data te exporteren naar een ander financieel systeem.

Wat is SilverDAT Calculate?

SilverDAT Calculate is een schadecalculatiesysteem waarmee auto(schade)bedrijven eenvoudig een calculatie maken en daarvan een professioneel schaderapport kunnen uitdraaien. Daarnaast hebben autobedrijven de mogelijkheid om in SilverDAT Calculate onderdeelnummers en -prijzen op te vragen. Via het kenteken of chassisnummer vraagt het bedrijf unieke voertuiginformatie op, zoals de exacte uitvoeringsspecificaties en af-fabriek geleverde opties. “Door deze tool bestellen autobedrijven nooit meer het verkeerde onderdeel, dat scheelt tijd en geld”, aldus Ronald Kramer, Managing Director Schade- en verzekeringsmarkt bij VWE.

Zone navigatie
Een voertuig is tegenwoordig een complex geheel, bestaande uit duizenden onderdelen. VWE heeft deze onderdelen per model gegroepeerd in logische bouwgroepen. Om inzichtelijk te maken welke bouwgroepen relevant zijn voor bijvoorbeeld de voorkant van een auto, hebben we een nieuwe functionaliteit ontwikkeld: zone navigatie. Hierdoor is het maken van een complete en overzichtelijke calculatie nog makkelijker geworden. Het hart van de applicatie is de grafische onderdeelselectie. Er is daarom veel aandacht besteed aan de laadtijden van deze functie.

04-02-2015

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!