Kentekencard reader

Kentekencard reader

Met een kentekencard reader kunt u de chip uitlezen die is geplaatst op de nieuwe kentekencard.

De reader kan met enkele seconden de chip uitlezen en plaatst alle gegevens correct voor u in een nieuwe werkorder.

Ook u kunt deze module in gebruik nemen!

Inhoud module:

  1.   1x Kentekencard reader de luxe (incl. verzendkosten)
  2.   Inrichting software
  3.   Support

 

NU voor  € 69,00 i.p.v € 99,00

Sinds 1 januari 2014 heeft Nederland een nieuw kentekenbewijs. Het papieren kentekenbewijs heeft plaats gemaakt voor een kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd).

Met de kentekencard wil de overheid de voertuigcriminaliteit aanpakken en processen verder digitaliseren. Doordat de kentekencard beter beveiligd is, is hij moeilijker na te maken. Dat maakt het moelijker om gestolen voertuigen van een kentekenbewijs te voorzien. Ook het afgifteproces is beter beveiligd. Bovendien creëren de nieuwe processen de mogelijkheid om het op naam zetten van een voertuig verder te digitaliseren.

De kentekencard bevat een chip, op de chip staan dezelfde gegevens als op de kentekencard maar dan digitaal.

Als het voertuig is geregistreerd op basis van een digitaal Certificaat van Overeenstemming (CvO), dan staan ook de aanvullende gegevens uit het CvO op de chip. Het CvO bevat tientallen andere technische gegevens van het voertuig.

De kentekencard is geïntroduceerd voor alle voertuigen die kentekenplichtig zijn. Uitgezonderd zijn het handelaarskentekenbewijs (met de bijbehorende groene kentekenplaat) voor erkende bedrijven, voertuigen met een GV-kenteken (voor grensverkeer) en andere voertuigen met een speciaal kentekenbewijs.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!