Stage

ICT medewerker

Beheren hosting ruimte


Reeds vanaf de oprichting is er gewerkt met de gedachte “duurzaam innoveren” hierdoor is ons pakket altijd doorontwikkeld met een visie voor de lange termijn.

Deze werkwijze heeft erin geresulteerd dat het huidige software pakket alle klanten kan bedienen vanuit één database. i/Motion software bevat vele “levels” en “share” mogelijkheden waardoor wij het pakket perfect op maat kunnen inrichten en aanbieden aan de klant.

De menu structuur en de onderhoudstabellen in de Progress database van i/Motion zijn volledig repository “driven” samengesteld. Door deze doordachte opbouw is de noodzaak tot het gebruik van source-code beperkt tot de verwerking van de “condities”.

Wij hebben het streven om onafhankelijk te blijven bij het aanbieden van (data) leveranciers via ons pakket i/Motion software. Er worden dus altijd diverse externe partijen en applicaties geïntegreerd in het software pakket. Dit kun je terug vinden in o.a. de uitgebreide keuze op het gebied van schade calculatie, onderdelen bestellen en apk afmelden. De applicatie Audatex biedt tevens een 3D versie aan. Naast ons eigen financiële pakket is het ook mogelijk om alle journaalposten te exporteren naar uw eigen financieel pakket.

 

Vooruitgang begint met een goed idee ……..

Stage plek:

Je werkt mee in het team van CTA-Consulting dat de Hosting en Server ruimte van het bedrijf onderhoud en beheerd.

Solliciteer

t.a.v. Mevr. D. Komduur.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!